Expertkonsulter med branschens högsta kunskapsnivå

Expertkonsulter

Force 12 - Ehandelskonsulter

Vill du ha de bästa konsulterna?

Vi också, därför startade vi Force12. Vi vet att expertkompetens är lönsam av flera anledningar. Våra konsulter är experter som älskar vad de gör. Dessutom får vi ofta höra att de är väldigt trevliga.

Konsulterna hos Force12 har branschens högsta kompetensnivå och individuella egenskaper som uppskattas av kunderna. Våra konsulter är de främsta, de gillar utmaningar, möten med nya kulturer, nya människor och nya uppdragsgivare.

Med ett starkt kundfokus erbjuder vi högsta kvalitet på våra expertkonsulter. Med högsta kvalitet menar vi att vi håller vad vi lovar både när det gäller kvalitet och bemötande, våra konsulter arbetar alltid med kundens bästa i åtanke.

Vi på Force12 tycker att framgång är när våra kunder och konsulter uppnår sina målsättningar, oavsett om det är att erövra marknaden eller att bli bäst inom ett expertområde. Framgång är också återkommande kunder för det är ett bevis på att vi håller vad vi lovar när det gäller kvalitet och kompetens hos våra konsulter.

Om du behöver hjälp med mjukvaruutveckling och ansluta dig till ABB, Alfa Laval, Schneider Electric och andra Force12-kunder, kontakta oss! Om du vet ditt värde och vill arbeta med de främsta inom inbäddad mjukvara, styrsystem och andra utmanande miljöer, kontakta oss.