Avensia bygger prisvinnande e-handel på Episerver Commerce

Episerver Commerce

En plattform för att hantera innehåll, marknadsföring och ehandel — det har aldrig varit enklare att ha kontroll.

Episerver är en av de ledande e-handelsplattformarna på marknaden. Ingen annan e-handelsplattform har lyckats binda samman ett CMS (content management system) med e-handel på samma sätt. Episerver inom e-handel ger dig möjlighet att ta hand om besökare före, under och efter köp, i alla kanaler.

Vi är stolta över att vara det enda företaget som har blivit Premium Solution Partner för Episerver genom att endast leverera e-handel. Flera av våra största projekt bygger på Episerver Commerce. Vi har ett bra samarbete med Episerver och hjälper dem i utvecklingen av deras plattform, bland annat genom att skapa mallen för deras lösningar.

Avensia EPICS gör det möjligt att göra Episerver Commerce projekt snabbare, billigare och att ge dem ännu högre kvalitet. Avensia har skapat en helt unik produkt för komplett integration mellan Microsoft Dynamics AX och Episerver Commerce.

Fördelar med Episerver Commerce

                  •                 Många alternativ för språk och valuta

                  •                 Responsiva mobila mallar

                  •                 Automatiserade riktade erbjudanden

                  •                 Sälj tvärsöver olika kanaler

                  •                 Enkel A/B testning

                  •                 Snabbare lösningar

                  •                 Smarta mallar som underlättar uppstart

Episerver e-handel Partner Logo

En djupdykning in i digital transformation

David Bowen på Episerver berättar varför och hur företag genomgår digital transformation, och presenterar en rad lösningar från CMS-jätten. Denna video är tillgänglig på engelska.

Avensias e-handelserbjudande

Läs mer om hur Avensia arbetar med Episervers Digital Experience Platform.

Avensia Storefront

Avensia Storefront kombinerar Episervers e-handelsplattform med Microsoft Dynamics omni-kanal-system. Det är den sista pusselbiten för att binda samman fysisk butik och webben. Avensia Storefront är en lösning som stöder både B2C och B2B återförsäljare.

Avensia EPICS

Avensia har byggt en Best Practice lösning för Episerver som innefattar en ”starter-sajt” med färdig, produktifierad källkod samt komplett material för snabbare analys och implementering av Episerver Commerce.