Quicksearch

Om Quicksearch

Quicksearch är experter på feedback från medarbetare och kunder genom smarta enkäter. Vi erbjuder kompletta och separata paket av system, metod och kompetens. Automatiserade mätningar som skapar tid för att jobba med resultatet istället för att administrera enkäter.

Mätningarna skapar feedback som man kan agera på för att:

- Förbättra verksamheten 

 - Stoppa kundtapp

 - Skapa ambassadörer bland medarbetare och kunder

Känn dig trygg med Quicksearch 

ERFARENHET

Efter över 20 år i branschen har Quicksearch samlat på sig erfarenhet som ger våra kunder ett mervärde inom både medarbetar- och kundundersökningar. Vi vet hur man på bästa sätt skapar snygga och smarta enkäter som genererar agerbar feedback. 

PLATTFORM

Vi äger den tekniska plattformen vilket gör att du som kund är med och påverkar road map av utvecklingen utifrån era faktiska behov. 

TEKNIK

Vi har de tekniska förutsättningar som krävs för att kunna leverera en skalbar lösning. Detta gör att våra kunder antingen kan börja smått för att sedan bygga på processer i den takt som passar eller dra igång ett större arbete med en övergripande feedbackplattform. 

KONSULTER

Vi har erfarna konsulter som är certifierade inom NPS och eNPS vilket ger er den kompetens som krävs för att skapa lojala medarbetare och kunder. Vi erbjuder även konsultstöd i åtgärdsarbetet. Vill man så tar Quicksearch ett helhetsansvar för hela processen – från uppstart till åtgärdsfascilitering. 

BENCHMARK

Varje år sammanställer vi en benchmark för att våra kunder ska kunna sätta sitt resultat i ett sammanhang. 2018 bestod benchmarkdatabasen inom HR av över 73 000 svar. Våra undersökningar ger er möjligheten att skapa åtgärder som är aktuella just nu. 

Quicksearch erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster

  • NPS (Net Promoter Score®) 
  • eNPS (Employee Net Promoter Score®) 
  • Extended DISC Analys och DISC Metodik 
  • Löpande feedback 
  • Medarbetarundersökning som skapar engagemang
  • Customer Experience Program
  • Mappning Av Kundlivscykel
  • NPS®-benchmark
  • Boosta feedbackprocessen

Vill du veta mer? Läs mer på Quicksearch.se

Quicksearch Sv 4F

NKI är företagets viktigaste nyckeltal!

Läs bloggposten här

Shutterstock 2 Ecom Admins

Hur mäter och förbättrar ni er kundupplevelse?

Vi hjälper er! Läs mer