Riversand

Riversands molnbaserade masterdata-lösningar (MDM-system) är designade för att vara ett stöd för kunden i den digitala transformationen, främst genom att ge dem flexibilitet i sin affärsverksamhet: det ska vara lätt att få flera delar av företaget att börja använda systemen och på så sätt öka det interna samarbetet.

Den huvudsakliga funktionen för ett MDM-system är att samla data från flera system, såsom affärssystem, CRM och web, att standardisera den och på så sätt förvandla den till information. Rådata blir till strukturerade data i realtid, med hjälp av regler och artificiell intelligens, och ger på så sätt organisationen information att basera sina beslut på. Riversands vision är att hjälpa företag att lära känna sina kunder bättre, flytta produkter mellan system snabbare, automatisera processer, begränsa riskerna och att driva sina företag smartare.

Partnerskapet mellan Avensia och Riversand är fördelaktigt för de gemensamma kunderna eftersom så många delar av digitaliseringen kan lösas samtidigt: Strategisk rådgivning och teknisk implementation från Avensia, och en innovativ och molnbaserad plattform för masterdata från Riversand.

"Det här partnerskapet ger våra kunder fördelen att vi kan erbjuda både avancerad molnteknologi för datahantering och affärsrådgivning i digital transformation av affärsmodeller och processer", sa Ben Rund, VP Business Development på Riversand i Europa, när partnerskapet lanserades. "Vi ser verkligen fram emot att arbeta med Avensia som vår huvudpartner i Norra Europa".

Riversand Logo

Riversand - Launching the tomorrow