Customer Experience & Loyalty

Vi är experter inom relationsskapande handel med gedigen erfarenhet inom området. Vi är en helhetspartner som med hjälp av unika metoder hjälper företag att skapa kundupplevelser som genererar ökad försäljning, kundlojalitet och inre effektivitet. Vi jobbar med alla delar inom området Kundupplevelse och lojalitet:


Customer experience - Kundupplevelser

När man talar om Customer experience menar man kundens totala upplevelse av ett företag och innefattar alla kanaler och interaktionspunkter över tidKundupplevelser utgörs av två grundläggande behov och drivkrafter – rationella och emotionella. Faktum är att 70% av en kundupplevelse är emotionell och baserad på känsla. Det är alltså känslor som formar de attityder som driver kundens beslut.   

Relationsskapande handel 

Vi lever i en snabbrörlig och föränderlig värld med ökad tillgänglighet och överutbud. Det är en mördande global konkurrens där konsumenterna ställer allt högre krav och förväntningarna ökar kring upplevelser och service. Att skapa långsiktiga bestående kundrelationer har aldrig varit så viktigt som det är nu.  

För att förbli relevant som företag gäller det att ständigt utvärdera och utveckla sitt kunderbjudande - genom att titta på upplevt kundvärde och hur man ska leverera detDet handlar om att göra jobbet genuint och insiktsdrivet – på alla nivåer, hela vägen, hela tiden. Det är kundvärdet och kundupplevelsen som driver lojalitet. Vi kallar detta för Relationsskapande handel. 

Avensias rådgivare inom CX & Loyalty

Vi är experter med gedigen erfarenhet inom relationsskapande omnikanal handel och har hjälpt flera bolag att bli mer kundcentriska och därigenom nått tillväxtökad kundlojalitet och inre effektivitet. Vi är kreativa strategiska pragmatiker som brinner för långsiktiga kundrelationer och är besatta av att skapa affärsvärde och kundnytta. 

Vårt mål – din framgång! 

Vi hjälper dig att etablera en kundcentrisk verksamhet genom att ta fram den strategi, handlingsplan, arbetsprocesser och tekniska lösning som krävs för att skapa framgång för just ditt företag. Det kan röra sig om ett omtag på flera områden eller att skapa spjutspets inom specifika delar. Genom att implementera rätt verksamhetsfokus kan ditt företag uppnå: 

  • Nöjdare kunder 
  • Ökad kundkunskap för insiktsdriven affärsutveckling 
  • Högre inre effektivitet  
  • Större internt engagemang 
  • Ökad trafik och andel aktiva kunder 
  • Förbättrad konverteringsgrad 
  • Personlig och relevant kundkommunikation 
  • Effektiva och friktionsfria köpresor 
  • Snabbare time-to-market 


Vill du veta mer om hur vi jobbar och hur vi skulle kunna hjälpa just ditt företag? 

Hör av dig till oss!

Jens Axelsson
Director & senior advisor
jens.axelsson@avensia.com

Åsa Steen
Commerce advisor
asa.steen@avensia.com

Charlotta Johansson
Commerce advisor
charlotta.johansson@avensia.com

Fredrik Forssberg
Commerce advisor
fredrik.forssberg@avensia.com

Sökord: 

CRM, CRM specialister, Marketing tech, CRM system, CRM plattform, kundmaster, Voyado, kundklubb, lojalitetsprogram, kunddata, CX, Customer experience, Customer centric, kundcentrisk organisation, kundfokus, kundnöjdhet, konvertering, optimering, konverteringsoptimering, A/B test, UX, KPI, metricsEpiEpi commerce, marknadsföringskanaler, kommunikationskanaler, personalisering, E-mail marknadsföring, SMS marknadsföring, personifierade erbjudanden, erbjudandestrategi, segmentering, RFM, NPS, trigger marketing, marketing automation, digital organisation, kundresa, kundresor, kundundersökningar, marknadsundersökningar, kundservice, kundcenter, e-handel, omnikanal, sökordsoptimering, SEO, siteöverflygning, siteanalys