E-handel

Skräddarsydda e-handelslösningar

Modern handel handlar om att leverera rätt upplevelse och rätt erbjudande, vid rätt tidpunkt och i rätt kanal. Det digitala och det fysiska flyter ihop och våra kunders utmaningar är att ständigt prioritera och optimera erbjudandet efter kanal och kontext, för att maximera värdet för sina kunder och för sin affär. 

Valet av e-handelslösning sätter ramarna för vilka upplevelser ditt företag kan erbjuda era kunder. Det har stor betydelse för mängden av administration som krävs, samt förmågan att integrera nya system, ny funktionalitet och att skala upp. En e-handelslösning skall ge ditt företag förutsättningar för att förverkliga ambitioner, och inte begränsa dem.

Avensia utvecklar skräddarsydda digitala handelslösningar med den bästa tekniken på marknaden för B2B- och B2C-företag som vill bli eller redan är marknadsledande. Vi använder följande plattformar:

Episerver Commerce, en plattform som smidigt integrerar CMS med e-handelssystem för att kunna erbjuda framtidssäkra och moderna handelslösningar

commercetools en modulär och molnbaserad e-handelsplattform för toppmoderna digitala handelslösningar med överlägsna användarupplevelser och stort affärsvärde för detaljhandlare

Storefront Nitro

Storefront Nitro är Avensias ramverk som används av några av de mest krävande e-handelssajterna i Norden, såsom Lyko, NA-KD, KICKS, Filippa K, Menigo, Scandinavian Photo and Polarn O. Pyret. I modern handel är krav och förväntningar från konsumenterna alltid kopplade till prestanda och användarupplevelser. Den innovativa arkitekturen som Storefront Nitro är byggd på ger blixtsnabba laddtider och gör mobilsajter stabila även när nätverket är svajigt, som i kollektivtrafiken.

Dagens Storefront Nitro är ett resultat av mer än 100 000 utvecklingstimmar, och utvecklas ständigt med fokus på vad dagens och framtidens konsumenter kräver.  Läs mer om några av våra kunder som använder Storefront Nitro

Vi erbjuder framtidssäkra lösningar som möjliggör snabbare och bättre användarupplevelser. Avensias lösningar är resultaten av en innovativ kultur och nära samarbete med våra partners och kunder. Avensias utvecklingsteam är experter på att skapa intelligenta systemlim - vi kopplar ihop de bästa komponenterna och får dem att fungera effektivt tillsammans för att skapa affärsvärde och fantastiska kundupplevelser. Vi är stolta över den robusta underliggande arkitekturen som är grunden för alla våra lösningar och produkter. En solid grundsten som ger våra kunder möjligheter att arbeta med moderna handelslösningar som är flexibla och redo för framtiden. Läs mer om våra produkter.

Strategier för modern handel

En teknisk lösning kan alla implementera, men att skapa en affärsmodell och organisation som stöds av digitala verktyg är mycket svårare. Det kräver nya kompetenser, nya sätt att arbeta på och nya prioriteringar. För att säkerställa långsiktig framgång för våra kunder tillhandahåller vi även rådgivningstjänster. Våra rådgivare är experter inom omnikanal, marknadsföring, kundupplevelser och digital transformation, och finns på Avensia för att hjälpa våra kunder att få ett långsiktigt försprång i sin bransch. Läs mer om Avensias strategiska handelsrådgivare.

Vi kan teknik, säljstrategier och företagsledning, vilket gör oss till mer än bara en e-handelsleverantör; vi arbetar som både utvecklare och partner till våra kunder. Vårt mål är att hjälpa våra kunder ligga i framkant genom kontinuerlig utveckling och optimering av deras handelslösningar, även efter genomförande av projekt. Läs mer om våra tjänsteerbjudanden.