Strategi för e-handel och omnikanal

Vad har man för nytta av den bästa e-handelstekniken om man inte kan använda den optimalt? 

Att få tekniken att fungera är den lätta delen. Att skapa en affärsmodell och organisation som stöds av digitala verktyg är mycket svårare. Det kräver nya kompetenser, nya sätt att arbeta på och nya prioriteringar.

För att säkerställa långsiktig framgång för våra kunder tillhandahåller vi även rådgivningstjänster. Våra rådgivare är experter inom omnikanal, marknadsföring, kundupplevelser och digital transformation, och finns på Avensia för att hjälpa våra kunder att få ett långsiktigt försprång i sin bransch. 

Dessa experter utgör Avensias rådgivningsteam. Kompetensen inom teamet är väldigt bred, vilket är värdefullt för våra kunder eftersom utmaningarna ofta handlar om många olika komponenter av modern handel. Här är en övergripande beskrivning av vad Avensias rådgivare hjälper våra kunder med:  

  • STRATEGI – Strategisk rådgivning på ledningsnivå. Med expertis inom digitalt entreprenörskap, kundbeteende och marknadstrender kan våra rådgivare ge våra kunde nya insikter om hur de ska anpassa sin affärsmodell för att lyckas bättre.
  • COACHING – En bra strategi är inget värt utan ett taktiskt utförande. Våra rådgivare har kunskap och lång erfarenhet av att analysera och implementera digitala processer kring handel och organisationsförändringar. De arbetar även med att utbilda, coacha och att utvärdera kapacitet och verktyg. 
  • INTERIM LEDNING – Rådgivarna tar även på sig roller som tillfälliga digital- och handelschefer i våra kunders organisationer. Tillsammans har de en meritlista med flera digitala organisationer som de har lett med stor framgång.

 Exempel på strategiska beslut rådgivarteamet hjälper våra kunder med:

 Givetvis skräddarsyr vi våra erbjudanden inom modern handelsstrategi helt enligt era behov och önskemål.